Monday, August 4, 2008

Self Caricature on Graffiti





Well, that's what I thought. One of my first attempt in getting that caricature look. The funny thing is, its based on a photo of me, but after I completed this, the end result makes me like I'm a black (african-american for the politically correct) guy. Still, I enjoyed this. Starting to get a hang of the application.

8 artistic comments:

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* wahdi said...

perghh dasyat siot!

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* bem69 said...

dasyat la sangat hahahahah

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* Emila Yusof said...

macam Warrick dalam cerita CSI je...anyway, cool one!

Lemme me which box yang annoying tu?

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* bem69 said...

Thanks kak emila, hehe, the box outside the graffiti box tu, I have to put the color same as my background color, there is a squarish border around the graffiti app tu, which is weird cause yours don't have that bother. If u notice tengok lah ada gap semacam kan?

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* Soulie said...

next time leh lukis pddiddy trus hehehe kan cam muka u :P

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* bem69 said...

hahaah lukis pdiddy?? ishhhh poke poke, tau la sama yang similarity tu

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* myadlan said...

wow.. juz browsing ur older post..
reminds me of my screensaver few years ago.. kewl..

*/ a expr:href='data:comment.authorUrl' rel='nofollow' /* bem69 said...

myadlan: thanks heheh

Blog Widget by LinkWithin